Zaterdag 30 september 18.00 uur: PIECE OF ME/US in ELECTRON BREDA (try-out)

PIECE OF ME/US: een tweeluik over identiteit, ruimte en interactie

Ik heb spijt dat ik niet meer mezelf ben geweest” is de meest gehoorde reden van spijt als mensen terugkijken op hun leven. Maar hoe kan je jezelf zijn in een wereld waarin iedereen continu verbonden is en jouw identiteit onder een vergrootglas ligt?

In PIECE OF ME/US word je in twee speelse voorstellingen van elk 30 minuten uitgenodigd om na te denken over jezelf en ‘de ander’. Tussen de voorstellingen door word je getrakteerd op een smakelijke maaltijd (inclusief 1 consumptie), die bij de kaartprijs is inbegrepen.

Performanceduo LEENSTRA&WIRKEN neemt je mee in een zoektocht naar de eigen ruimte. Hoe deel je je ruimte met de ander in een wereld vol schijn? Hoe eerlijk ben je naar jezelf? En durf je je authentiek te tonen in nabijheid van de ander?

Kom naar PIECE OF ME/US en laat je verrassen, inspireren en raken door deze bijzondere combinatie van performance, bewegingstheater en ervaringstheater. Omdat jij als publiek een actieve rol hebt, is iedere performance een unieke ervaring!

Bezoekinformatie 

  • Tickets: ivm beperkt aantal plaatsen en een no-waste-policy voor de vegetarische daghap, zijn tickets alleen online verkrijgbaar tot vrijdag 29 september 23.59 uur. 
  • De maaltijd tussen de voorstellingen in is een vegetarische maaltijd, namelijk een romige vegan parelcouscous met in de oven gegrilde groenten (courgette, wortel, tomaat, paprika, rucola), Baharat en ingelegde radijs. Apart geserveerd: cashewnoten en plantaardige knoflook yoghurt saus. Bij het toegangskaartje is één consumptie per persoon inbegrepen.
    Heeft u een allergie of dieet waar wij in verband met de maaltijd rekening mee dienen te houden? Geef dit uiterlijk 1 dag vantevoren door aan info@electronbreda.com.
  • Toegankelijkheid: de voorstelling heeft staplaatsen. Voor mindervalide bezoekers kunnen wij een zitplaats creëren. Neem daarvoor contact op met leenstrawirken@gmail.com 
  • Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang 18.00. Eindtijd voorstelling (inclusief eetpauze) circa 20.00 uur.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar

Over LEENSTRA&WIRKEN

LEENSTRA&WIRKEN bestaat uit het makersduo Natascha Leenstra en Nathalie Wirken.

Zij ontmoetten elkaar in 2010 op de theateropleiding aan het Rotterdams Centrum voor Theater.

LEENSTRA&WIRKEN’s fascinatie rondom menselijk gedrag en sociale interactie brengt hen tot het maken van conceptuele voorstellingen, performances of installaties binnen een bepaald thema, waarin beweging, beeld en muziek de belangrijkste dragers zijn.

www.leenstrawirken.nl

Instagram: leenstra.en.wirken

Credits

Productie, regie en spel: Natascha Leenstra en Nathalie Wirken

Muziek en geluid: Wouter Stuve en Nathalie Wirken

Fotografie en videografie: Wouter Stuve

Voice: Patrick Kellegher en AI-generated ‘Eric’

Design en lay out beeldmateriaal: Natascha Leenstra

Coaching en dramaturgisch advies: Sander Borsboom